2018 Asansörlü Evden Eve Nakliyat Fiyatları Nedir?

2018 Asansörlü Evden Eve Nakliyat Fiyatları 07 Nisan

Yeni bir ev satın almış, iş nedeniyle adres değişikliği yapmak zorunda kalmış, ofisinizi veya evinizi herhangi bir nedenden dolayı taşımak durumunda kalmış ve iyi bir evden eve nakliyat firması aramak zorunda kalmış olabilirsiniz. Bu taşınma süreci herkes için sancılı ve sıkıcı bir süreç olarak algılanmakla birlikte bu şekilde algılanması gayet doğaldır. Gerçekten de evinizi, ofisinizi taşırken bir çok sorunla karşılaşmaktan dolayı endişeye düşmeniz normaldir. Bu endişenin kaynağı büyük olasılıkla da daha önce yaşadığınız kötü ve olumsuz evden eve nakliyat deneyimleridir.

Taşınmaya karar verdikten sonra ilk olarak yapılan uygun fiyatlı ve güvenilir bir evden eve nakliyat firması bulmaktır. Bu amaçla insanların ilk yaptığı şey ise internet üzerinden nakliyat işini gerçekleştirecek bir bursa evden eve nakliyat firması aramaktır. Arama motorlarında yapılan bir arama sonrası insanlar ilk bir kaç arama sonucunda yer alan siteleri tercih ederler. Bu aslında yanlış bir yaklaşımdır. Genellikle ilk arama sonuçları reklamdır ve kötü bir deneyim yaşamanıza neden olabilecek firmalarla karşılaşmanız olağandır.

Hepimizin ilk önem verdiği şey elbette fiyattır. Fakat asansörlü evden eve nakliyat fiyatı alırken dikkatli olmanızda fayda vardır. Her zaman düşük fiyat verilen tekliflerde şüpheci yaklaşmanız gerekir. Bir İngiliz atasözü derki; “Ucuz mal/hizmet alacak kadar zengin değilim”. Asansörlü evden eve nakliyat fiyatları bir çok faktöre göre değişmektedir. Firmanın çalışanlarının sigortalı ve devamlı çalışan olup olmaması, asansörlü nakliyat araçlarının kendilerine ait olup olmaması, taşınacak eşyanın miktarı ve tabii ki konumlar arasındaki mesafe…

Özellikle devamlı ve sigortalı personel çalıştırmayan firmalar götüre usulü günlük yevmiyeli eleman çalıştırmakta ve bu çalışanlar eşya taşıma ve paketleme/yükleme konusunda deneyimli olmamaktadır. Bu nedenle de taşıma esnasında eşyalarınıza zarar gelmesi içten bile değildir.

Barış Evden Eve Nakliyat olarak biz kadrolu personelimiz ve kendi asansörlü nakliyat aracımızla hizmet vermekteyiz. Sizlere bu zor taşınma sürecinde en iyi ve kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunmayı amaçlıyoruz. Fiyat teklifi almadan önce mutlaka eşya ve konum expertizi yaptırınız. Ekspertiz çalışması yapmayan ve sadece uygun fiyat verdiği için güvenilir olmayan bir firmayı tercih etmeniz durumunda taşıma esnasında ekstra ücretlerle karşılaşabilirsiniz. Bir çok güvenilir olmayan firma önce uygun bir fiyat vermekte, eşyalarınızı araca yükledikten sonra ise eşyalarınızın fazla olduğunu veya evinizin konumunun uzak olduğunu ya da evinizin bulunduğu katın yüksek olduğu v.b. gibi bir çok sudan bahane ile fiyatı arttırmaya çalışarak eşyalarınızı indirmemektedirler ve siz “Yeter ki bu işten kurtulayım, bir an önce eşyalarımı indirsinler…” düşüncesiyle fazladan istenilen asansörlü evden eve nakliyat ücretini ödemeyi kabul etmek durumunda kalabilirsiniz. Firmamız ücretsiz ekspertiz desteği vermektedir, böylece sonradan sürpriz ek nakliyat ücretleriyle karşılaşmazsınız. Evden eve nakliyat hakkında detaylı bilgi edinin.

En iyi ve kaliteli evden eve nakliyat deneyimi için bize 0 224 245 52 50 numaramızdan ulaşabilirsiniz.


Bursa Evden Eve Nakliyat Yorumları